Eğitimin gerçek tek amacı, insanı sürekli sorular sorar bir durumda tutmaktır.

Stresten uzak. Endişeden uzak. Paradan uzak. Patrondan uzak. Ailem ve arkadaşlarımla birlikte yaşıyorum ve sevdiğim işi yapıyorum. 2010 yılından bugüne kurumlarda, üniversitelerde ve özel etkinliklerde 300’den fazla konuşma yaptım ve 50.000’den fazla kişiye bilgi ve deneyimimle dokundum.



EĞİTİMLERE HEMEN KATILIN

2010 yılından bugüne 300’den fazla etkinlikte, 50.000’den fazla kişiye bilgi ve deneyimimle dokundum.

Türkiye’nin en çok satan sosyal medya uzmanlığı eğitimlerini önce Bilgi Üniversitesi, sonrasında ise Yıldız Teknik Üniversitesi’nde organize ederek 1.000’den fazla öğrenciyi mezun ettim.

Hayata geçirdiğim girişimler, yaptığım işler ve beni ben yapan şeyler ile ilgili verdiğim röportajlar, çektiğim videolar ve yazdığım yazılar milyonlarca insana ulaştı.

Deneyimlerimi ve bilgimi paylaşmanın bir başka yolu olarak da online eğitim programlarını gördüm. Beni sosyal medyada takip edin ve hazırladığım eğitim programlarına bir göz atın.

Sosyal medya: twitter, facebook, instagram, linkedin, youtube

Benim ismim Fatih Güner, girişimci ve yazarım. 8 yıl boyunca medya sektöründeydim ve 2010’da kurduğum teknoloji blogu 2014 yılının ortasında rakibim tarafından satın alındı. Bu esnada politik reklam kampanyaları yaptım, bir performans pazarlama ajansı ve bir kitap dağıtım şirketi kurdum.